dimecres, 18 de setembre del 2013

Tipus de societats

En el següent enllaç hi trobareu opinions i comentaris sobre els diferents tipus de societats que legalment es poden crear a data d'avui.

En aquest altre hi ha un simulador de forma jurídica

 Feu-hi una ullada!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que us he liat una mica. El que heu de fer és dir-me quines diferències veieu entre empresari autonom, Societat Limitada SL, i SL nova empresa.

Marcel Bonet

Unknown ha dit...

Pues que la nova empresa SL-ès una especialitat de la Societat de Responsabilitat Limitada (SRL).El seu capital social està dividit en participacions socials i la responsabilitat davant de tercers està limitada al capital aportat,i el seu capital social mínim, que haurà de ser desemborsat íntegrament mitjançant aportacions dineràries en el moment de constituir la societat, és de 3.012 euros i el màxim de 120.202 euros.Societat Limita SL-ès caràcter mercantil, qualsevol que sigui la naturalesa del seu objecte i personalitat jurídica pròpia i el seu capital social, constituït per les aportacions dels socis, no pot ser inferior a 3.000 euros.Empresari autonom:No existeix diferenciació entre el patrimoni mercantil i el seu patrimoni civil.No necessita procés previ de constitució. Els tràmits s'inicien al començament de l'activitat empresarial.
Khrystyna Tsyuper

Anònim ha dit...

Empresari autonom: el nombre de socis es de 1. No té un mínim d'aportació de capital. La responsabilitat de l'empresari és il·limitada. La tributació s'ha de fer amb l'IRPF.

Societat Limitada: el nombre de socis és 1 o més. La responsabilitat de l'empresari és limitada al capital aportat. El capital mínim és de 3.005,06 euros. La tributació s'ha de fer amb l'impost de societats(IS).

Societat Limitada Nova Empresa: el nombre de socis és d'un màxim de 5. La responsabilitat de l'empresari és limitada al capital aportat . El capital mínim és de 3.012 euros i el màxim de 120.202 euros. La tributació s'ha de fer amb l'impost de societats(IS).

Sara Caballero Castillo.

Anònim ha dit...

La nova empresa SL, el capital esta repartit en socis i la responsabilitat es limita al capital inicial (minim 3000 euros i el maxim es 120.000 euros).
Societat limitada es un tipus de societat mercantil, en la que la responsabilitat esta limitada al capital aportat, i en el cas que tinguin deutes, no afectara al capital personal de cada soci.
Empresari autonom, no hi ha diferencies entre el patrimoni mercantil i el civil.

Pablo Quijano

Anònim ha dit...

L'empresari autonom pot tenir nomes un soci i no te minim d'aportació de capital , la SL pot tenir mes d'un soci i el capital minim es de 3.005,06 i la SLNE te un maxim de 5 socis i te un capital maxim de 120.202.


Alexandra Olaru

Anònim ha dit...

Yo he encontrado que la única ventaja que hay entre la SLNE y la SRL es con la facilidad de la tramitación de la SLNE, por lo cual creo que en verdad si hay una ventaja o desventaja entre una o la otra es el propio empresario es que se la impondrá dependiendo del tipo de finalidad con la que tenga pensada para crear su empresa , aunque mi opinion personal ahora mismo la SLNE es una buena salida para la crecion de pequeñas y medianas empresas po lo demas coinsido con mucha de los comentarios expuestos.
Fanny Elvir

19/09/2013

Anònim ha dit...

GABRIELA CERCEL
19/09/13
Societat limitada(SL)es una societat capitalista com minim 1 socis i maxim 5 persones fisiques amb minim de capital de 3 000$ i maxim 120 000$
La Nova Emresa SL es un empresa mercantil
autonoma con limite de capital dividit en partipacions iguals
de 1 com a minim

Anònim ha dit...

Si tinguessis deudes, una SL no et anirà tant malament com si fossis un empresari autònom, que llavors t'afectaria al teu capital personal. Es millor una SL abans que ser un empresari autonom,la SL el capital està repartit entre els socis que està bastant bé, però la SLNE es una empresa petita o mitjana i te un maxim de 5 socis. Jo preferiria una SL .
Redouan Badri

Anònim ha dit...

La SL es un tipo de sociedad mercantil,siendo utilizada por pequeñas empresas al capital aportado.Mi opinion es que una SL es mejor,tiene mas ventajas por el hecho de que esta dirijida por mas personas ,asi se comparten las opiniones y las perdidas ante una deuda.Elena Dumitra

Anònim ha dit...

Societat limitada (SL) -> és un tipus de societat mercantil en la qual la responsabilitat està limitada al capital aportat, i per tant, en el cas que es contreguin deutes, no es respon amb el patrimoni personal dels socis.

Societat limitada nova empresa (SLNE) ->És una especialitat de la societat de responsabilitat limitada. El nombre màxim de socis és cinc, que han de ser persones físiques. El capital social mínim és de 3012 euros, i el màxim de 120 202 euros. El capital social mínim ha de ser desemborsat mitjançant aportacions dineràries.

Empresari autonom -> un unic soci, sense cap minim d'aportació de capital.

Anònim ha dit...

-> angela santander... no he posat el nom!!!

Yellow_hat_Teacher ha dit...

Molt bé, ara podríeu anar posant exemples de cada tipus d'empresa.

Per exemple:

SA: Argilés fabricació i disseny SA (del sector secundari, dedicada a la fabricació, venda i exportació de maquinaria per a Fruticultura

S.L. Sector Primario SL. obres de consolidació i preparació de terrenys, demolicions, perforacions per a enllumenament d'aigua i pavimentacions

Autònom (del sector terciari) Comercial venta cosmética natural alta gama per a Bio Nature Essence

Anònim ha dit...


TOT NET (societat terciaria dedicada al servei industrial de neteja amb mez 50 trballadors

CASUR coopertiva agriocola dedicada a la produccio,manipulacio i comercializar productes hortofructicoles amb mes de 200 socis i mes de 670 treballadors amb una facturaccio de mez 30 milions de euros aquesta se clasifica en segona clasa

La primaria es aquesta:MIRO SL Distrbuidor i venedor de electrodomestics ,informatica i noves technologies

Gbriela







Anònim ha dit...

hola yo he encontrado una sociedad limitada nueva empresa de nombre Fractal,SLNE: es privada especializada en el desarrollo de instrumentación y software para proyectos científicos y es una empresa del sector terciario.
Granja Argullol, SL: se dedica a la cría de cerdos y a la recolección de trigo y cebada para la fabricación de pienso, es del sector primario.
Constructora Calaf S.A: su función principal es la construcción de todo tipo de obra cualificada,es del sector secundario.

Fanny Elvir