divendres, 23 d’octubre del 2015

Lie to me

Avui a classe l'Àngela ens ha suggerit aquesta pel.lícula. Mireu aquest l'enllaç i qui primer em digui 3 possibles reaccions detectables del mentider es guanyarà 0,5 punts en la nota global de la UF1 Comunicació oral !!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

El cos diu el que la ment sen
“La quinèsia és una categoria de la comunicació no verbal que es defineix com a moviments i posicions corporals de base psicomuscolar (conscients o no, innats o apresos), de percepció visual, auditiva, tàctil o cinèsica, que, aïllats o barrejats amb altres estructures verbals o paralingüístiques, posseeixen un valor comunicatiu (intencionat o no). És a dir, parlant en grans termes, la quinèsia està formada per les expressions facials, les mirades, els gestos i les postures del nostre cos.
Paul Ekman, al 1971, va crear un codi que desxifrava les sis emocions bàsiques en el rostre d’una persona. A partir d’aquestes emocions, que són la sorpresa, la por, la ràbia, el disgust, la felicitat i la tristesa, podem derivar a tota la resta, ja que només es diferencien d’elles en la seva intensitat, o són simplement, barreges de les sis emocions bàsiques. [Tècnica de classificació de l’afecte social]. En aquesta teoria, l’autor divideix la zona de la cara en tres: - La zona del front i les celles. - L'àrea dels ulls, les pestanyes i una part del nas. - La zona de les galtes, el nas, la boca, la barbeta i la mandíbula.”
En el video “LIE TO ME” poden observar explicación de 5 movimientos corporales inconscientes:
-estirón de hombros-no está confiando en lo que dice
-le pica el nariz -esconde algo
-se tapa la cara con los manos-vergüenza
-ligero gesto de SI/NO – está diciendo contrario de lo que siente
-las cejas se alcanzan- mentida.

Yellow_hat_Teacher ha dit...

Molt bé!! L'arronsament d'espatlles és tan difícil d'evitar o sou més dels que es tapen la cara quan cal fer una exposició a classe?

Tània Soriano ha dit...

Lo del arronsament d'espatlles es involuntari, igual que el fet de negar amb el cap si estàs parlant en positiu, gest del SI/NO. S'ha de ser molt bo per dir mentides, tant amb el gests que fas com en poder seguir la mentida fins al final ,ja que s'agafa primer a un mentider que a un coix. En el vídeo es veuen 5 moviments que et delaten davant d'un altre interlocutor, però s'ha de ser molt viu per detectar-los.
Lo de tapar-se la cara davant una exposició a classe, poder si que ho som, però de totes maneres ,el fet de sortir davant la gent i tapar-se no implica mentida, sinó sentiment de vergonya en tenir que parlar davant de gent.

Yellow_hat_Teacher ha dit...

HAN TRET EL VIDEO, ENS HEM DE CONFORMAR AMB: https://www.youtube.com/watch?v=x7b2KqNFPDI

Yellow_hat_Teacher ha dit...

L'anterior era tutoria i aquest és més pràctic https://www.youtube.com/watch?v=OuR_8Lelvfc