dilluns, 19 de setembre del 2011

Seguim amb el blog

L'any passat a 2n d'ESO vam tenir una bona experiència amb el blog així que seguim, ara a 3r.

Alguns ja heu participat; uns altres sou nous, benvinguts!

El blog hauria de ser construït entre tots: vosaltres els alumnes, per als qui està pensat, i jo el professor, com a moderador. En les seues seccions reflectirem el dia a dia de la classe (Diari de classe), les propostes del professor (El professor proposa), un repte setmanal per pensar (Problema de la setmana) i tots els aspectes matemàtics que trobem al carrer, la televisió, les tendes, fotos, articles, enllaços, etc. (Matemàtiques al voltant de Pont). Podeu participar de tres formes:
- Com a lectors.
- Com a redactors d'articles del Diari de classe, de Matemàtiques al voltant de Pont i de qualsevol assumpte que proposeu. Els cridarem Els alumnes proposen. Qui vagi a escriure m'ho enviarà en un correu electrònic (mbonetve@gmail.com) i jo ho publicaré en el seu nom (es poden incloure fotos i enllaços) .
- Enviant comentaris als articles de les quatre seccions, directament al blog. En la columna de la dreta s'explica com. Abans de publicar-los, el professor els moderarà, per assegurar que ningú es passa... Quan es tracti de respostes a problemes plantejats, es retindran un temps per permetre que tots pugueu contestar sense copiar-vos.

Si ens ho proposem, el blog seguirà sent útil i divertit. Compto amb vosaltres!!